Mere end 11 års erfaring med vinduespolering

VORES ERFARING – DIN TRYGHED

VORES ERFARING KOMMER DIG TIL GODE

På grund af vores mange års erfaring indenfor faget vinduespudsning eller vinduespolering, kan vi hurtigt og effektivt løse en opgave for dig. Der er stor forskel på en medarbejder uden erfaring og en medarbejder med mange års erfaring.

Vores medarbejdere har på grund af deres 11,2 års erfaring i gennemsnit, den erfaring der skal til for ikke at traske rundt, som store elefanter inde i private hjem eller kontorbygninger. 

Vi får tit at vide af vores kunder, at det er rart og professionelt, at vi ikke trasker rundt med beskidte sko og spilder vand rundt omkring uden at tørre op, når vi pudser vinduer for dem – om det så er i privaten eller på kontoret. Vi er godt klar over, at det er de små forskelle der gør en stor forskel, hvis vi skal levere god service, og det øver vi os dagligt på.

NEMT OG OVERSKUELIGT

Vi ønsker, at DLCS – vinduespoleringsservice skal være nemt, hurtigt og af højt fagligt niveau.

Vinduespolering er ingen større videnskab, men der er alligevel stor forskel på den varer man betaler for.
Vi ønsker, at du nemt og enkelt kan regne din pris her på siden med vores prisudregner, og nemt bestille en vinduespudser, som passer til dine behov.

Det er desværre ikke muligt for os at lave en pris udregner, der kan regne prisen på alle bygninger eller huse, men du er altid velkommen til, helt uforpligtende, at at bestille et uforpligtende tilbud på din vinduespolering.