Vi passer på moder jord med en

GRØN MILJØPOLITIK

Hos DLCS har vi den holdning, at det er umagen værd at gøre sig umage.

Vores holdning til miljøet er, at vi gør absolut alt, hvad vi kan for at tænke et grønt miljø ind i vores arbejdsprocess, også selvom det engang imellem koster os lidt ekstra penge i opstart.

Vi har erfaring med stort set alle typer af lifter, og går også forrest med de nye rentvands systemer. Ofte kan vi helt undvære brugen af lifter ved vinduespolering, da vores rentvandsanlæg giver os mulighed for at nå i store højder og pudse vinduer helt uden brug af sæbe og kemi.

Ligeledes har vi Arbejdstilsynets grønne smiley, som betyder, at vi har orden i vores arbejds- og sikkerhedsforhold for vores medarbejdere.

Info om vores rentvandssystem

Vores system er et såkaldt omvendt osmoseanlæg med en di filtration til sidst. Det lyder måske indviklet med et omvendt osmose filtrering men dybest set handler det blot om en filtreringsteknik, hvor man frasortere ioner og opløste stoffer fra vandet og dermed ender med de rene vandmolekyler.

Vandet bliver renset så kraftigt at værdien falder til 0.0 ppm, hvor alm vandhane vand i Danmark normalt har en ppm værdi fra 250 – 500 ppm. Urenheder i alm vandhane vand efterlader striber og kalkskjolder på vinduet… Læs mere her.