Vinduespolering på havneholmen

Løsning til rene vinduer

Hos DLCS tilbyder vi nu en løsning, hvor beboere ved Havneholmen kan få rene vinduer året rundt.

Vores medarbejdere tilkobler et vandrensningssystem til badeværelset i lejligheden, som renser vandet for bade kalk og skidt. Det betyder, at vi direkte fra lejligheden kan udføre vinduespolering – både indvendig og udvendig. Desuden tilbyder vi også, at rense glasset på jeres altan.

Vinduespoleringen bliver udført med vores rentvandssystem, som er renere end regnvand. Når vi renser dine vinduer, får du samtidigt skyllet karme og rammer. Resultatet holder længere end traditionel vinduespolering, og gør vinduerne mindre modtagelige for snavs. Du kan læse mere om vores rentvandssystem her.

Bemærk:

Under vinduespoleringen kan det ikke undgås, at vand dryppes ned på underbeborernes vinduer.  Dette vand er dog renere end regnvand og efterlader ikke mere end alm regnvejr på vinduerne. Vi håber dog, at i vil tage godt imod vores løsning alligevel. Vi starter selvfølgelig vinduespoleringen i den øverste lejlighed og derfra arbejder vi os nedad.

For at vi kan udføre vores arbejde, har vi brug for en nøgle til lejligheden. Kontakt derfor ejendomsmester Henrik Tofte for at lave en kopi af jeres nøgle. Jeres nøglen gemmes sikkert i et aflåst skab. Nøglen til jeres lejlighed udleveres til medarbejderen om morgen, den dag arbejdet udføres og bliver efter endt udførelse lagt tilbage i aflåst pengeskab, hos Henrik Tofte.

Der må selvfølgelig gerne ryddes så godt op ved vinduerne som muligt, så vores vinduespudsere kan komme til.

Ordningen starter pr. 01-01-2017 til dem, som tilmelder sig i løbet af december måned.